Hai! Ik ben Monique, geboren en getogen Utrechtse.

Mama van drie geweldige kinderen , een zoon en twee dochters. Inmiddels ben ik ook schoonmama, heel leuk!
Fervent theedrinker ( Earl Grey is mijn favoriet).
Altijd duizend creatieve ideeën in mijn hoofd.
Verzamelaar van vintage spulletjes, voornamelijk speelgoed en kerstspulletjes. Ik loop graag door de kringloop op zoek naar pareltjes.
Verhalenbedenker in Photoshop ( jouw kind op drakenjacht, strepen schilderend op een zebra of op avontuur met een gorilla, superleuk.)
Enorm geïnteresseerd in alles omtrent geboorte en de mentale beleving daarvan.


Van jongs af aan weet ik niet beter dan dat veel van mijn leven vastgelegd werd op foto en film. In uren filmmateriaal, voornamelijk Super8, en vele foto’s kan ik terugkijken op mijn jeugd, mijn leukste herinneringen opnieuw beleven. Direct na dat ik geboren was werd al mijn eerste foto gemaakt.
Dankzij dat enthousiasme van mijn opa en vader ging ook ik het leven van mijn kinderen en zelfs hun geboorte vastleggen.
Dit enthousiasme voor het fotograferen werd opgemerkt door een tijdschrift en eenmaal in dienst genomen fotografeerde ik veel kinderen van alle leeftijden.
Het was altijd leuk om met mijn kinderen door de supermarkt te lopen en te zien hoe zij op zoek gingen naar hun eigen koppie tussen de tijdschriftencovers.
Na een aantal jaar voor het tijdschrift gewerkt te hebben wilde ik mij toeleggen op de allerkleinsten, de pasgeborenen.
Hun lieve kenmerken, de kleinste neusjes en wimpertjes, allemaal vastgelegd voor later.

Sinds een aantal jaar nu heb ik mij toegelegd op geboortes. Mijn hart ligt echt daar waar mensen op hun kwetsbaarst zijn, tijdens de geboorte van hun kindje, het dierbaarste wat zij ooit zullen ontvangen.
Ik wil die liefde vastleggen, de oerkrachten, die eerste blik op je kindje, de eerste voorzichtige aanraking, de oneindige verwondering.
Alle momenten die het waard zijn om voor altijd bewaard te blijven.
is het niet voor jou, dan zeker voor je kinderen, ik kan het weten!

Af en toe een snelle foto van mijzelfMaak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: