newbornfotograaf newbornfotografie babyfotograaf Utrecht

Niets is mooier dan je pasgeboren baby. De kleine miniteentjes en minivingertjes, dat schattige neusje en de zachte donshaartjes. Dit zijn de lieve kenmerken van een pasgeboren baby die ik graag voor je vast kom leggen.
De beste tijd voor een newbornsessie is in de eerste twee weken van hun leventje. Na die tijd wordt het moeilijker baby te sussen en in mooie posities te leggen. Ook kan dat de tijd zijn dat de krampjes beginnen of er pukkeltjes verschijnen.
Mocht baby te vroeg geboren zijn of hebben jullie wat langer de tijd nodig om te herstellen van de bevalling dan kunnen we in overleg de datum aanpassen.

2K1A8580bfb

Ik heb een variatie aan zachte luxe dekentjes en mooie wikkeldoeken. Voorkeuren voor bepaalde kleuren kunnen van te voren doorgegeven worden en ik zal er zo veel mogelijk rekening mee houden.
Misschien is er een dierbaar item wat je graag in de foto’s terug zou willen zien? Ook dat is mogelijk.

Een sessie zal afhankelijk van welk pakket je kiest rond de twee tot drie uur duren waarbij baby het ritme bepaalt. Zo is er alle rust om te voeden en te sussen wanneer nodig.

De sessie wordt in mijn knusse huisstudio in Utrecht gehouden. Groot voordeel daarvan is dat je keuze hebt uit verschillende achtergronden en mooie zware houten props om baby in te leggen. Bovendien is het even een dagje uit. Ik heb alles in huis om je op je gemak te laten voelen en er is uiteraard alle tijd om baby te verschonen of te voeden. Er staat heerlijk fris drinken en wat lekkers voor jullie klaar.

Je kunt het best tijdens je zwangerschap al een sessie boeken op basis van je uitgerekende datum. Wanneer je baby eenmaal geboren is spreken we zo snel mogelijk de sessiedatum af.

BellyJoyfrontbb
baby in papa's handen tijdens newbornsessie

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen?
Vul onderstaand contactformulier in en ik zal mijn best doen alle vragen te beantwoorden.

Let op: soms komt mijn antwoord in je spambox terecht. Check deze dus ook wanneer je op antwoord wacht!
Alternatieve manieren om mij te bereiken zijn dm’s op Facebook en Instagram.
lieve newborn fotografie Utrecht

©2023 /Monique Verbeek Fotografie. Geboortefotografie ,newbornfotograaf, newbornfotografie , babyfotograaf , kinderfotografie. Utrecht Nieuwegein Maarssen Vianen Zeist Bilthoven

Contactformulier:

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: