stichting Earlybirds

De mama van dit kleine mopje ging voor een routinecontrole naar de verloskundige. Daar kreeg zij te horen dat ze toch even een extra controle in het streekziekenhuis moest laten doen.
Eenmaal in het streekziekenhuis werd duidelijk dat ze al ontsluiting had en dat het kleine meisje in haar buik toch echt geboren zou gaan worden. Daarvoor is het WKZ in Utrecht de beste optie en zo kwam ze met 25 weken zwangerschap ter wereld.

Natuurlijk staat je wereld op zijn kop en ga je als ouders een weg afleggen die overweldigend kan zijn. Ik ben zo blij dat ik als fotograaf voor Stichting Earlybirds een klein lichtpuntje kan geven door een mooie fotoreportage te maken van een klein wondertje en de ouders zo even een prachtig gezinnetje zijn en de zorgen een uurtje op kunnen schuiven.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 

Kleine Lara besloot haar ouders te verrassen en zes weken voor haar uitgerekende datum ter wereld te komen. Gelukkig gaat het heel goed met haar en zelfs tijdens de reportage kreeg ze een dikke pluim van de kinderarts en het ok om diezelfde dag nog met haar papa en mama mee naar huis te mogen.
Papa viel van pure blijdschap in zijn stoel 🙂

2K1A1414bfb2K1A1443bfb2K1A1444bfb2K1A1491bzfb2K1A1497bbfblarafb

 


 

Voor de stichting Earlybirds mocht ik deze keer op pad naar het Diakonessenziekenhuis in Utrecht waar ik kennis mocht maken met de kleine Rover en zijn ouders.
Rover verraste zijn papa en mama door al met 34 weken geboren te willen worden. Daardoor moest hij een paar weken op de NICU blijven tot hij goed zelfstandig zou kunnen drinken.
Tijdens de shoot mocht papa hem lekker in bad doen en kon hij daarna bij mama bijkomen. Wat een prachtig mannetje!
*update* Het gaat heel goed met Rover en hij is inmiddels fijn met papa en mama mee naar huis.
2k1a0754bfb2k1a0767bfb2k1a0780bfb2k1a0785beditfb2k1a0809bfb2k1a0839bfbcollroverfb