Kraamreportage – lifestyle newborn

Misschien is een geboortereportage niet helemaal jouw ding maar zou je het wel heel fijn vinden om mooie foto’s van die eerste momenten na de geboorte te hebben. Jullie eerste dagen als nieuw gezin. Een kraamreportage kan tot de veertiende dag geboekt worden.

Tijdens een kraamreportage volg ik jullie in jullie dagelijkse dingen. Jullie hoeven niet te poseren en jullie kindje wordt zo minimaal belast. Het is dan juist fijn om de verzorgingsmomentjes vast te leggen, het voeden van je kindje en die heerlijke , lieve eerste knuffels. Jullie verwondering over dat prachtige kleine mensje wat in jullie armen ligt.
We maken ook een paar foto’s van jullie samen als gezin. Natuurlijk horen daar eventueel ook oudere kindjes of zelfs huisdieren bij.

Een kleine impressie wat een kraamreportage kan inhouden. Als een geposeerde fotosessie niet jouw smaak is of als je misschien gewoon graag je eigen huis in je foto’s terug wilt zien dan kun je kiezen voor een kraamreportage of ook wel genoemd lifestyle newbornshoot.

Ik fotografeer voor jullie de intieme eerste tijd met je lieve kleine, leg details vast die je niet wilt vergeten, zijn eigen kamertje, de eerste kleine kleertjes aan de waslijn, een nieuwsgierige poes die door het beeld loopt, het zijn de momenten waarvan je later zegt; weet je nog…:)

Een kraamreportage kost 245 euro inclusief een 15×15 cm keepsake fotoalbum met daarin de mooiste foto´s.

Wil je echt binnen de 48 uur boeken dan kan dat ook, deze ‘fresh 48’ kost €395 en wordt vaak gebruikt om een leuke foto voor het geboortekaartje te maken.

Wil je een uitgebreider album of meerdere kleine albums om weg te geven? Vraag naar de mogelijkheden.
Binnen Utrecht stad geen reiskosten, vanaf 10 kilometer buiten postcode 3522 reken ik 0,30 ct per kilometer.

fresh48 kraamreportage geboortefotografie Utrecht 2K1A3646bfb


fresh48 kraamreportage geboortefotografie Utrecht 2K1A3593bbfb

>> Kraamreportage Maartensdijk <<

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

> kraamreportage Utrecht <<

 

>  lifestyle newborn kraamreportage Utrecht <<

 

 

 
Heb je interesse in een kraamreportage? Neem contact op via het contactformulier en ik beantwoord alle vragen die je hebt over deze stijl.