Fresh-48 / lifestyle-reportage

Misschien is een geboortereportage niet helemaal jouw ding maar zou je het wel heel fijn vinden om mooie foto’s van die eerste momenten na de geboorte te hebben. Jullie eerste dagen als nieuw gezin. Een lifestyle- reportage kan tot wel vijf weken na de geboorte plaatsvinden.

Een fresh-48 is echt in de eerste twee dagen na de geboorte. ( ook bij een eventueel langer verblijf in het ziekenhuis, dan kom ik daar naar toe) 

Tijdens een lifestyle-reportage volg ik jullie in jullie dagelijkse dingen. Jullie hoeven niet te poseren en jullie kindje wordt zo minimaal belast. Het is dan juist fijn om de verzorgingsmomentjes vast te leggen, het voeden van je kindje en die heerlijke , lieve eerste knuffels. Jullie verwondering over dat prachtige kleine mensje wat in jullie armen ligt.
We maken ook een paar foto’s van jullie samen als gezin. Natuurlijk horen daar eventueel ook oudere kindjes of zelfs huisdieren bij.

Ik fotografeer voor jullie de intieme eerste tijd met je lieve kleine, leg details vast die je niet wilt vergeten, zijn eigen kamertje, de eerste kleine kleertjes aan de waslijn, een nieuwsgierige poes die door het beeld loopt, oudere broer of zus, het zijn de momenten waarvan je later zegt; weet je nog…:)

**Een lifestyle- reportage kost 365 euro inclusief rond de 25 digitale foto’s en een 15×15 cm keepsake fotoalbum van 12 pagina’s met daarin de mooiste foto´s.
Voor een meerprijs kan dit album opgewaardeerd worden naar een groter formaat met meer pagina’s.

**Wil je echt binnen de 48 uur een reportage om die allereerste momenten vast te leggen dan kan dat ook, deze ‘fresh 48‘ kost €425 , is inclusief alle digitalen en een keepsake album van 20×20 cm van 24 pagina’s en wordt vaak gebruikt om een leuke foto voor het geboortekaartje te maken.
Hierbij zal ik mijn best doen zo snel mogelijk na de geboorte van jullie kindje te komen, naar het ziekenhuis of jullie huis. Niet in de nacht maar wel zo snel mogelijk overdags.
Let op : deze reportage moet op tijd geboekt worden, dus ruim voor de uitgerekende datum!

Wil je een uitgebreider album of meerdere kleine albums om cadeau te geven aan trotse familie? Vraag naar de mogelijkheden.
Binnen Utrecht stad geen reiskosten, vanaf 10 kilometer buiten postcode 3522 reken ik 0,35 ct per kilometer.

fresh48 kraamreportage geboortefotografie Utrecht 2K1A3646bfb

fresh48 kraamreportage geboortefotografie Utrecht 2K1A3593bbfb

Direct boeken? Neem hier contact op of vul het formulier onder aan de pagina in.

>> Lifestyle- reportage Maartensdijk <<


Lifestyle-reportage Zeist

Deze lieve grote zus was zo blij met haar babyzusje.  Ze hielp met in bad doen en overlaadde baby met kusjes, zo lief! Maar zoals het hoort met peuters, daarna was het weer volop aandacht voor spelen en vooral ontdekken van nieuwe dingen.

newbornfotograaf geboortefotograaf Utrecht

geboortefotograaf Utrecht Maarssen Zeist Nieuwegein De Meern Baarn Bilthoven

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Een prachtige lifestyle-reportage in Leidsche Rijn

kraamreportage lifestyle geboortefotograaf Utrecht
geboortefotografie Utrecht newborn lifestyle kraamsessie baby gezinsfotografie fresh48 Leidscherijn


Deze diashow vereist JavaScript.

> lifestyle-reportage Utrecht <<

>  lifestyle newborn kraamreportage Utrecht <<

Heb je interesse in een lifestyle-reportage of een fresh – 48? Neem contact op via het contactformulier en ik beantwoord alle vragen die je hebt over deze stijl.

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: