In deze Fairytaleshoots breng ik fotografie en kunst samen wat resulteert in een prachtige fantasiewereld waar jouw kind de hoofdrol in speelt!


MoniqueVerbeekbfb

2k1a9264pspfb

maxbfb

Ik hoor graag wat het favoriete sprookje is van jouw kind of is er misschien een lievelingsdier wat in de foto moet voorkomen?
Misschien vindt jouw zoon drakenvechten helemaal te gek of is je dochter superfan van eenhoorns?
Vertel me de leukste fantasiën van je kind en ik zal mijn uiterste best doen een super gaaf scenario in elkaar te zetten wat je kind geweldig gaat vinden!
Daarna maken we een afspraak  op locatie en maak ik de foto’s die nodig zijn om in het Fairytale plaatje te passen.

In twee weken werk ik naar een prachtig eindprodukt wat thuishoort aan de muur en wat tot in lengte van dagen gewaardeerd zal worden en mooi van kwaliteit blijft.
Let op: je ontvangt een fotoprodukt via de post en enkel een digitaal bestand voorzien van logo, het originele HR bestand kan niet gekocht worden!
Wel kunt u via mij extra afdrukken bestellen.

Extra optie:  Ik kan de fairytale op aanvraag laten afdrukken op de beste materialen. Denk naast een prachtige ingelijste print op fine art fotopapier aan bijvoorbeeld een canvas van hoogwaardig museumkwaliteit.
Ook een afdruk op metaal of acryl is mogelijk en staat geweldig in ieder interieur.

Alle door mij gekozen fabrikanten garanderen hoogwaardige produkten en leveren exclusief aan fotografen.

Er zijn twee opties in deze Fairytale-sessies:

— een leuke Fairytale-sessie met alleen je kind, de kosten zijn € 235 inclusief een prachtige print op hoogwaardig fotopapier.

— of maak er gelijk een leuke familiesessie van voor € 325 en ga met je hele gezin op de foto naast de Fairytale. Ook hier ontvang je van de Fairytale een prachtige print op hoogwaardig fotopapier. Inclusief vijf digitale bestanden van de familiefoto’s.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of boek direct : 

2K1A3558fb

2k1a1204bfb
Mossy Chair Sneeuwwitje70vmfb

2K1A6463bbcfbJaydendraakvechtenfoto

Olifant IIbfb

2022/ monique verbeek fotografie Fairytale shoots , digitale composities in Utrecht en omgeving.

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: