Doula

2K1A9317bfbWanneer je overweegt om naast een geboortefotograaf ook een doula bij je bevalling te hebben dan is het fijn wanneer je er van uit kunt gaan dat je een geweldig team huurt.
Een team dat samenwerkt, elkaar goed kent en op elkaar ingespeeld is zodat je verzekerd bent van fijne support maar ook prachtige beelden om zo een volledig geboorteverhaal te hebben waar je met fijne gevoelens op terug kunt kijken.
Er zit een aantrekkelijke korting aan verbonden!

Wij zijn dat team.
Monique Verbeek fotografie werkt samen met Doulapraktijk Denise McDonald.

Denise is een ervaren doula en heeft al vele bevallingen begeleid. Ze ondersteunt jou en je partner voor, tijdens en na de bevalling, thuis, in het ziekenhuis of geboortecentrum. Haar warme persoonlijkheid en uitstraling van rust is perfect gecombineerd met haar kennis en ervaring om je zo optimaal door het geboorteproces te begeleiden.
Zij heeft veel ervaring met werken met expats en als team spreken wij dan ook perfect Engels om zo ook niet-Nederlands sprekende aanstaande ouders te kunnen helpen met een prettige geboorte ervaring.

Denise is ook verhuurder van professionele bevalbaden.
Wanneer je haar echter inhuurt als jullie doula dan mag je gratis gebruik maken van een bevalbad wanneer je dat wenst.

 

Voor meer vragen over onze samenwerking of het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek, vul gerust het contactformulier in en we beantwoorden eventuele vragen zo snel mogelijk.

Wat zijn de voordelen van een geboorteteam:
–  alles in één keer geregeld
–  een professioneel team dat op elkaar durft te bouwen en er zo optimaal voor jou kan zijn.
–  vrijblijvend kennismakingsgesprek met de fotograaf en doula
–  korting op het volledige pakket
–  gratis gebruik van bevalbad
–  gratis tien extra pagina’s in je geboortealbum
–  vloeiend Nederlands- en Engelssprekend team