Lifestyle Logan

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een kleine impressie wat een lifestylesessie kan inhouden. Als een geposeerde fotosessie niet jouw smaak is of als je misschien gewoon graag je eigen huis in je foto’s terug wilt zien dan kun je kiezen voor een lifestyle newbornshoot.

Ik fotografeer voor jullie de intieme eerste tijd met je nieuwgeborene, leg details vast die je niet wilt vergeten, zijn eigen kamertje, de eerste kleine kleertjes aan de waslijn, een nieuwsgierige poes die door het beeld loopt, het zijn de momenten waarvan je later zegt; weet je nog…:)

Vind je een lifestyle sessie beter bij jullie passen? Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie over hoe te boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: